Opi suppailemaan! Elämyksellinen SUP-lautailukurssi Eurajoella 29.6.2024

Ota haltuun SUP-lautailun salat ja vietä elämyksellinen kesäpäivä Eurajoen upealla Pinkjärvellä. Opetuksen, opastetun SUP-retken ja suppailuvälineiden lisäksi kurssipäivän hintaan sisältyy kolme ruokailua kahvitteluineen sekä EURHOiAn rantasaunan lempeät löylyt.

 

Käynnistämme kurssipäivän Pinkjärven rannalla sijaitsevassa EURHOiAssa (Isoluodontie 174, 29100 Luvia) aamukahvin ja suolaisen pikkusyötävän merkeissä. Kahvittelun lomassa käymme läpi SUP-lautailun perusasioita ja -tekniikoita ennen kuin suuntaamme lautojen kanssa vesille.

Aamupäivän vietämme opetellen ja harjoitellen SUP-lautailun perusteita suojaisissa ja turvallisissa olosuhteissa rannan läheisyydessä. Lounastauon jälkeen suuntaamme parin tunnin SUP-lautailuretkelle, jonka aikana pääset kokeilemaan erilaisia SUP-lautoja vaihtuvissa maisemissa ja olosuhteissa.

Retken jälkeen palaamme EURHOiAn rantaan ja kruunaamme kurssipäivän kesäisellä grilliaterialla sekä rantasaunan lempeillä löylyillä.

 

Kurssin hinta (135 €/hlö) sisältää:

  • Idyllisen kurssimiljöön Eurajoella sijaitsevan Pinkjärven rannalla.
  • EURHOiAn palvelut ja fasiliteettien käytön.
  • Henkilökohtaisen SUP-lautailuopetuksen, retkiohjauksen sekä SUP-lautailuvälineet.
  • Kolme ruokailua: aamukahvit suolaisen palan kera, lounaan ja lounaskahvit sekä kesäisen grilliruoan ja jälkiruokakahvit.
  • Rantasaunan sekä uintimahdollisuuden.
  • Turvallisuussuunnitelman sekä
  • arvonlisäveron 24 %.

Kurssille mahtuu enintään 6 osallistujaa. Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin voi maksaa myös Smartumin, ePassin ja Edenredin liikuntaeduilla.

Kurssilla on säävaraus. Jos kurssi joudutaan perumaan tai siirtämään eikä uusi ajankohta sovi sinulle, saat varauksesta täyden hinnan takaisin.

Lue koko kurssikuvaus, tutustu kurssipäivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 22.6.2024 mennessä Sandrian villin luonnon verkkokaupassa.

 

Tervetuloa tutustumaan SUP-lautailuun!

Päivä

29.06.2024

Aika

10:00 - 17:30

Hinta

135.00€

Sijainti

EURHOiA
Isoluodontie 174, 29100 Luvia
Website
https://www.eurhoia.fi/
Kategoria

Järjestäjä

Sandrian villi luonto
Puhelin
+358 44 328 2113
Sähköposti
[email protected]
Website
https://sandria.fi/

Privacy Preference Center