Leikitään Pikku Kakkosta- kesäkiertue Luvian Laitakarissa

Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertue kesäkuussa Luvian Laitakarissa.

Pikku Kakkonen pakkaa kesäkuussa leikit ja soittimet pyörillä kulkevaan Leikkikonttiinsa ja hurauttaa perjantaina 17.6.2022 Luvialle esittämään Leikitään Pikku Kakkosta -konsertin. Moni lapsi ei ole päässyt koskaan kuuntelemaan elävää musiikkia ja kokemaan yleisötilaisuuden tunnelmaa, siksi Pikku Kakkonen, MLL Luvia ja Eurajoen kunta kutsuvat perheet leikkimään ja laulamaan yhdessä Pikku Kakkosen väen kanssa.

Luvian Laitakarissa järjestetään kolmetuntinen Leikitään Pikku Kakkosta -tapahtuma kello 16-19. Koko perheen ulkoilmatapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tapahtumassa mukavaa tekemistä ja oheistoimintaa perheille, erityisesti lapsille.

Kello 17 alkavassa Leikitään Pikku Kakkosta -konsertissa yleisö pääsee leikkimään ja laulamaan Pikku Kakkosesta tuttujen juontajien ja hahmojen kanssa. Leikkitirehtööreinä lavalla hääräävät Pikku Kakkosen Nalle ja Leikki-Heikki, sekä ihmeellinen Leikkivempain.

Leikitään Pikku Kakkosta -konsertit taltioidaan paikan päällä ja esitetään Pikku Kakkosen lauantaiaamuissa sekä Yle Areenassa 2.7.2022 alkaen.

Leikitään Pikku Kakkosta -tapahtumapäivää voit viettää Luvian Laitakarissa perjantaina 17.6.2022 klo 16-19 (konsertti klo 17).

Luvian keskustasta, jäähallin parkkialueelta on maksuton nonstop linja-autokuljetus Laitakariin- Parkkeeraa siis keskustaan ja anna bussin kuljettaa Laitakariin. Bussi kulkee  Laitakariin klo 15.30 -17 ja Laitakarista klo 18-20 (bussi kulkee kunnes alueelta on kaikki päässeet takaisin autoilleen)

Lämpimästi tervetuloa kokoperheen voimin!

Päivä

17.06.2022
Expired!

Aika

16:00 - 19:00

Sijainti

Laitakarin satama
Laitakarintie 345, 29100 Luvia
Kategoria

Privacy Preference Center