Järjestäjä

Eurajoen kulttuuripalvelut

Sijainti

Vuojoen kartano
Kartanontie 28, 27100 Eurajoki
Kategoria

Päivä

16.08.2019

Aika

18:00

Hinta

Vapaa pääsy

Kartanon Suviehtoo ja Satakunnan Laulujuhlat

Kesäillassa elämyksiä ja ohjelmaa koko perheelle.

Satakunnan Laulujuhlat järjestetään neljännen kerran Vuojoen Kartanon Suviehtoon yhteydessä. Tänäkin vuonna luvassa on kovatasoinen esiintyjäkaarti kun paikalle saapuu 17 kuoroa. Kuorojen lisäksi illan aikana kuulemme soitinmusiikkia Länsirannikon Pelimannien ja Eurajoen Soittokunnan Konkareiden toimesta. Myös tanssin ystäville löytyy nähtävää ja kuultavaa, sillä illan aikana näemme esityksiä kansantanssiryhmä Väkkärältä sekä Eurajoen Voimistelijoiden Valioilta.

Kuusikujalla on perheille suunnattu rastirata, jonka teemana on Frozen — kesäinen seikkailu. Perheen pienimmät voivat pukeutua teeman mukaisesti. Rata toimii non-stoppina, joten mukaan voit tulla milloin vain klo 18.00 alkaen.

Lisäksi on mahdollisuus nauttia hevosajelusta ja kartanon maistuvista herkkuista.

Tänä vuonna järjestetään bussikyyditys Suviehtoon viettoon. Bussikyydit lähtevät Luvian Osuuspankilta klo 17.15 ja 20.00 pysähtyen Eurajoen Osuuspankille klo 17.40 ja 20.25, josta jatketaan matkaa Vuojoen kartanolle. Kyydit takaisin lähtevät kartanolta klo 20.45 ja 23.30 ja kulkevat samaa reittiä takaisin. Maksuton bussikyyditys tarjotaan kuntalaisille osana kunnan 150-vuotisjuhlavuoden viettoa.

Privacy Preference Center