Järjestäjä

Eurajoen kulttuuripalvelut

Sijainti

Eurajoen kirkko
Kirkkotie 8, 27100 Eurajoki
Kategoria

Päivä

21.10.2020

Aika

18:00 - 22:00

Hinta

20 €

Eurajoki Bel Canto – R. Wagner: Parsifal

Gurnemanz: Mika Kares
Parsifal: Tuomas Katajala
Kundry: Tuija Knihtilä
Amfortas: Erik Rousi
Klingsor: Samuli Takkula
Titurel: Markus Suihkonen
1. Graalin ritari: Kalle Virtanen
2. Graalin ritari: Markus Suihkonen
Knaapit: Kalle Virtanen

Urut (orkesteri): Ilpo Laspas

Liput alk. 20 €
Lippuja saatavissa ovelta ja ennakkoon Eurajoen matkailuinfosta tai lippu.fi 

Parsifal on teos, jossa tarinan myytit ja musiikin maagisuus saavat ihmisen menettämään ajantajunsa ja sukeltamaan syvälle toiseen todellisuuteen. Tämä Richard Wagnerin viimeinen oopperasävellys on Eurajoki Bel Canton historian suurin satsaus ja samalla pandemian keskeltä tulevaisuuteen johdattava päänavaus ohjelmistossamme.
Toteutuksemme kivijalkana ovat taiteellisten johtajiemme Mika Kareksen ja Erik Rousin omakohtainen osuus Gurnemanzin ja Amfortaksen rooleissa. Debyyttinsä teoksen nimiroolissa tekee Suomen johtava tenori Tuomas Katajala ja Kundryn roolissa upea Tuija Knihtilä. Klingsorina nähdään nousevan polven dramaattinen baritoni Samuli Takkula ja orkesteriosuudesta vastaa Ilpo Laspas Eurajoen kirkon uusilla komeilla uruilla.
HUOM.! Teos kestää väliaikoineen reilut 4 tuntia. Väliaikoja on 2, ja yleisö voi varautua omin istuinalusin mukavuuden vuoksi, konserttipaikalla on myös tarjolla istuinalusia.
Seurakuntakeskuksessa myynnissä väliaikatarjoilua sekä wc-tilat, myös kirkosta löytyy wc-tilat.
Huomioithan mahdolliset voimassa olevat koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyvät suositukset ja rajoitukset. Pidä tapahtumassa riittävä turvaväli muihin paikalla oleviin ihmisiin ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Ethän tule paikalle sairaana tai jos sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
Järjestäjä varmistaa yleisön turvallisuuden ja huomio voimassa olevat määräykset ja ohjeet hygienian ja turvavälien suhteen.
Tiedustelut: matkailuinfo@eurajoki.fi tai p. 044 312 4216

Privacy Preference Center